ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες ότι μπορούν να συναντούν τους καθηγητές τους σχολείου μας ώστε να ενημερώνονται για την πρόοδο των παιδιών τους, κάθε Τετάρτη .

Τα σύνορά μας είναι η ιστορία μας…

Τα σύνορά μας είναι η ιστορία μας… Στο πνευματικό – πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε η ημερίδα τοπικής ιστορίας την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 από τον Όμιλο, καθώς και τά προγράμματα της Τοπικής Ιστορίας του ΓΕΛ Πλατέος -Κορυφής με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον αναπληρωτή φιλόλογο κ.Ντόβα Παναγιώτη . Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εισηγήσεις ανέπτυξαν ο κ. Αχιλλέας …

Διάβασε περισσότερα

Συγχαρητήρια στην 1η Πανελληνιονίκη στο άλμα εις μήκος, Ζαφειρίδου Μαριάννα, μαθήτρια του σχολείου μας, ΓΕΛ Πλατέος -Κορυφής.

Συγχαρητήρια στην 1η Πανελληνιονίκη στο άλμα εις μήκος, Ζαφειρίδου Μαριάννα, μαθήτρια του σχολείου μας, ΓΕΛ Πλατέος -Κορυφής. Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας συγχαίρει την Μαριάννα για το χρυσό   μετάλλιο που  κατέκτησε στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα  στο μήκος με επίδοση 5,89μ στο γήπεδο των Σερρών. Η μαθήτρια μας, με …

Διάβασε περισσότερα

Επίσκεψη των μαθητών του τμήματος Οικονομίας Πληροφορικής της Γ’ λυκείου στο ΔΙ.ΠΑ.Ε στην Κατερίνη.

Στα πλαίσια των μαθημάτων ΑΟΘ και ΑΕΠΠ, οι μαθητές του τμήματος οικονομίας πληροφορικής της Γ΄λυκείου, επισκέφθηκαν το τμήμα εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics) του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας, στην Κατερίνη την Τριτη 16-4-24 για να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και προοπτικές του τμήματός.

Διάβασε περισσότερα