Διαδικτυακή ενημέρωση: “Οι σπουδές στο Α.Π.Θ.”

Στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατοιλισμού (Σ.Ε.Π) και με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση των μαθητών/τριών για τις σπουδές τους σε Σχολές/Τμήματα Τριτοβάθμιων ιδρυμάτων/Σχολών/Ακαδημιών και τη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία, η Περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης διοργάνωσε μια σειρά διαδικτυακών ενημερωτικών δράσεων οι οποίες υλοποιήθηκαν κατά τον μήνα Φεβρουάριο του 2024.

Ως εναρκτήρια δράση, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) πραγματοποίησε διαδικτυακή ενημέρωση σχετικά με τις Σπουδές στο Α.Π.Θ. από τις 05 έως 09 Φεβρουαρίου 2024. Το σχολείο μας συμμετείχε:

05 Φεβρουαρίου, Β΄και Γ΄λυκείου στις Επιστήμες Υγείας, για τα τμήματα Βιολογίας, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής.

06 Φεβρουαρίου, Γ΄λυκείου προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών, για τα τμήματα Νομικής, Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. Η ενημέρωση συνεχίστηκε με ομιλία της Κοινωνικής Λειτουργού κ. Κύργια Ελένης για το αντίστοιχο τμήμα.

07 Φεβρουαρίου, Γ΄λυκείου προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών, για τα τμήματα Δημοτικής Εκπαίδευσης και Επιστημών Προσχολικής Αγωγής.

09 Φεβρουαρίου, Β΄και Γ΄λυκείου στις Επιστήμες Υγείας, για το τμήμα Ιατρικής.